articol &

BookLoverSociety – biblioteca din companii – ajunge în birourile Zitec

București, 17 decembrie 2018 – BookLoverSociety, biblioteca de închiriat”, cu mii de cărți pe care le pot comanda angajații direct la locul de muncă, este acum prezentă și în birourile Zitec.

Gândit ca un proiect care să crească accesul la cărți din orice domeniu, BookLoverSociety a adunat în propria bibliotecă peste 9000 de titluri unice, oferindu-le angajaților din România posibilitatea de a comanda și de a primi la birou exact titlul pe care și-l doresc pentru perioada următoare. Conceptul abonamentului la lectură este extrem de bine primit de companii, fiind un beneficiu oferit angajaților, prin încurajarea petrecerii timpului liber sau a momentelor de liniște în compania cărților, fără a mai pierde timp în librării, prin simpla accesare a platformei online www.booklover.ro.

Zitec este o companie extrem de dinamică, atentă la trendurile în materie de motivare și de susținere a angajaților, așadar colaborarea noastră cu echipa Zitec s-a construit pe îndeplinirea acestor obiective, centrate pe fericirea colegilor din birourile din București și Brașov, pentru care BookLoverSociety livrează cărțile comandate.

 Sorin Costreie, Co-Founder BookLoverSociety

În birourile Zitec, beneficiul poate fi folosit de oricare dintre cei  peste 150 de angajați din clădirea Timpuri Noi Square din București, precum și de colegii lor din Brașov, acesta reprezentând un stimul neconvențional pentru creșterea apetitului către informare continuă, precum și un mod inedit de petrecere a momentelor de relaxare.

Companiile de tehnologie – apetit crescut pentru abonamentele BookLoverSociety

În portofoliul BookLoverSociety s-au alăturat anul acesta câteva dintre cele mai importante companii de tehnologie, acestea manifestând deschidere și interes pentru diversificarea beneficiilor acordate angajaților.

Despre Zitec

 Lider pe piața IT din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner și Google Cloud. Compania are, totodată, cel mai mare număr de specialiști certificați Zend (The PHP Company) din România.

Anul acesta Zitec a fost inclusă în top 3 angajatori din România conform undelucrăm.ro, iar serviciile livrate de Zitec clientului „PPT Prețuri Pentru Tine” i-au adus acestuia premiul ”Client of the Year”, în timp ce pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizată în topul agențiilor de digital din Romania conform Forbes.  Tot anul acesta campania de donare de sânge la birou lansată de Zitec la nivel național - #cei1024 - a fost premiată cu “CSR Program of the Year” la Gala ANIS 2018, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards 2018 și “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017.

Despre BookLoverSociety

Book Lover Society, https://www.booklover.ro/,  este cea mai nouă platformă dedicată iubitorilor de carte din companiile din România, ce oferă posibilitatea accesului la o bibliotecă reală, prin abonament de tip corporate.

blog
37 110 180 Share

Agile Management Methods

Is your industry highly responsive to developments in their external environment, be that regarding consumer basic need, regulatory changes, material expenses - and other aspects of their particular environment? You're not alone. Find out how about half of 1500 modern world organisation managers think that their own businesses are not totally ready as well or just what they're planning to begin doing about this.

blog
37 110 180 Share

Negative Elements To Avoid For Healthy Outsourcing

Globalization has made access of talent and intellect easy, now, in the era of digital world, globalization is further stretching its boundaries, wherein metropolitan to small villages are all equally getting influenced. Outsourcing phenomenon is clearly a part of globalization growth story. Business organization and enterprise, who're willing to fly higher and make a remarkable mark in global business environment isn't untouched by multi-cultural and multi-national dynamics, rather they're deeply involved where national, religious, gender and racial distinctions have blurred to some extent.

blog
37 110 180 Share

Green Business Tips

Businesses that are "going green" are becoming more and more commonplace. Regardless of your political beliefs or opinions regarding the "global warming" concept, few can argue that being environmentally aware will leave the world a better place. Whether a company is simply jumping on the green bandwagon, or are honestly sensitive about environmental issues is really irrelevant. Consumers like green businesses, and shaping your business to promote being "eco-friendly" makes sense from a public relations standpoint.

Join our BookLover Society!

Vei primi informații despre cărți și despre evenimente culturale