articol &

Cum introducem cărțile în rutina noastră zilnică?

 

Ei, bine, trebuie să recunoaștem că a alătura cărțile și rutina într-o singură idee ne cam sperie. BookLover este un concept care încurajează și susține cititul de plăcere, din bucuria de a răsfoi paginile și de a simți mirosul filelor, așadar sperăm ca în acest context rutina să fie un element pozitiv.

articol &

5 motive pentru care colegii tăi din companie au nevoie de beneficii utile dezvoltării lor

Cu toții trecem printr-o perioadă cu totul atipică, în care am descoperit și ne-am redescoperit. Acum, mai mult ca niciodată, am ales să fim aproape de clienții și de partenerii noștri, să le ascultăm vocea prin titlurile pe care le-am livrat. Este un răspuns dat manifestului pentru cartea scrisă, al respectului și al pasiunii pentru rândurile scrise, iar acestea ne sunt principalele motive de mândrie.

articol &

Dor de cărți? Și lor de voi!...

Într-o goană după timp, evadare, neliniște, cărțile par să fie singurul element comun al modului de viață, al pozelor de pe Instagram, al nevoilor noastre. În vacanțele de care acum ne e atât de dor, în călătoriile de business, în cușeta trenului, în pauzele de cafea de la birou, cărțile sunt nelipsite. Și așa vor fi, indiferent de scenariul pe care lumea asta ni l-a pregătit și prin care vom trece cu toții, împreună.

Join our BookLover Society!

Vei primi informații despre cărți și despre evenimente culturale