5 motive pentru care colegii tăi din companie au nevoie de beneficii utile dezvoltării lor

Cu toții trecem printr-o perioadă cu totul atipică, în care am descoperit și ne-am redescoperit. Acum, mai mult ca niciodată, am ales să fim aproape de clienții și de partenerii noștri, să le ascultăm vocea prin titlurile pe care le-am livrat. Este un răspuns dat manifestului pentru cartea scrisă, al respectului și al pasiunii pentru rândurile scrise, iar acestea ne sunt principalele motive de mândrie.

articol &

Pentru că am extins livrările acasă, la fiecare dintre voi, am decis să fim și mai atenți la nevoile, dorințele, bucuriile din care suntem și noi parte, prin cărțile aduse. Așadar, pentru că pe unii dintre voi nu vă mai vedem în formulă completă la birouri, dar și pentru cei la care cărțile noastre nu au ajuns, iată cele mai importante 5 motive pentru care cărțile sunt beneficiul absolut necesar, oferit de fiecare companie în parte.

·         Cărțile – instrument dedicat dezvoltării personale.

Dincolo de provocările ultimelor luni, poate, pentru cei mai mulți dintre noi, această perioadă a stat sub semnul reîntoarcerii la o lectură autentică, în liniștea casei, bucurându-ne de un orar al relaxării și al liniștii continue. BookLover îți aduce acasă cărțile care te pot ajuta să te dezvolți ca individ, titlurile care te pot face să fii un orator mai bun, un comunicator organizat sau, de ce nu, un profesionist în domeniul pe care îl considerai un hobby sau chiar în perfecționarea de la job.

·         Înlocuitor de soi pentru pauzele de cafea și prieten.

Cafeaua de dimineață s-a mutat pe Zoom, Skype sau pe Microsoft Teams, iar eficientizarea timpului dedicat job-ului este prioritară pentru noi toți. Și așa ne dorim să rămână, dar știm că următoarele pagini mult așteptate din cărțile aduse de BookLover sunt mai mult decât bine venite la a doua cafea fierbinte, la ceaiul aromat sau la cookie-ul care încununează o activitate dusă la îndeplinire cu brio.

·         Oferă-le angajaților tăi ceva ce nimeni nu le poate lua.

Am livrat mii de cărți la birourile clienților noștri de-a lungul timpului și, deși titlurile se împrumută, experiența este unică. Știm asta, așadar susținem toate companiile partenere în a aduce cele mai bune cărți, informații și surse de relaxare angajaților lor. Acum, mai mult ca niciodată, este important să le oferi colegilor din birou un beneficiu care contează cu adevărat pentru ei însuși, ca indivizi.

·         Cărțile citite – subiectele noilor dezbateri din video conferințe.

Multe dintre companiile în care aducem cărțile BookLover au creat cafenele online, în care angajații petrec timp, discută diverse subiecte de interes comun, dezbat știri și povestesc seriale. Ei, bine, prin cărțile noastre ne asigurăm că în cafenele virtuale din compania voastră se recomandă cărți noi și vechi, se aduc noi idei valoroase și se construiesc idealuri. Cu siguranță, aceste beneficii se reîntorc spre compania ta sub forma inspirației și a contribuției individuale sau de echipă, ceea ce este extrem de important.

·         Cărți pentru toată familia ta.

Suntem fericiți să știm că titlurile noastre pot fi citite nu doar de angajații companiilor partenere BookLover, ci pot fi o resursă minunată pentru cei dragi, de acasă. Așadar, nu uita să comanzi o carte nouă de aici.

BookLover Society este un brand 100% românesc, ce construiește biblioteci la purtător în companiile din România, pentru a susține și a crește pasiunea pentru lectură.

Join our BookLover Society!

Vei primi informații despre cărți și despre evenimente culturale