BookLoverSociety, platforma corporate de închiriere de cărți, ajunge în birourile NETOPIA Payments

București, 18 februarie 2019 – BookLoverSociety, biblioteca de închiriat, cu mii de cărți pe care angajații le pot comanda direct la locul de muncă, este acum prezentă și în birourile NETOPIA Payments.

articol &

București, 18 februarie 2019BookLoverSociety, biblioteca de închiriat, cu mii de cărți pe care angajații le pot comanda direct la locul de muncă, este acum prezentă și în birourile NETOPIA Payments.

Gândit ca un proiect care să crească accesul la cărți din orice domeniu, BookLoverSociety a adunat în propria bibliotecă peste 9000 de titluri unice, oferindu-le angajaților din România posibilitatea de a comanda și de a primi la birou exact titlul pe care și-l doresc pentru perioada următoare. Conceptul abonamentului la lectură este extrem de bine primit de companii, fiind un beneficiu oferit angajaților, prin încurajarea petrecerii timpului liber sau a momentelor de liniște în compania cărților, fără a mai pierde timp în librării, prin simpla accesare a platformei online www.booklover.ro.

NETOPIA Payments este o companie care pune accent pe oameni, pe valori și pe educația angajaților din companie, pe timp câștigat și pe beneficii acordate pe termen lung, iar investiția în carte a fost punctul de plecare al colaborării noastre”, declară Sorin Costreie, Co-Founder BookLoverSociety.

În birourile NETOPIA Payments, beneficiul poate fi folosit de oricare dintre angajați, acesta reprezentând un stimul neconvențional pentru creșterea apetitului către informare continuă, precum și un mod inedit de petrecere a momentelor de relaxare.

Susținem demersul BookLoverSociety de a oferi acces angajaților la o bibliotecă variată. Suntem o companie care încurajează curiozitatea și dorința de informare a tuturor membrilor echipei și credem că inovația pe care o regăsim în activitățile noastre de zi cu zi este stimulată de cunoaștere”, a declarat Antonio Eram, CEO & Founder NETOPIA Payments.

Companiile de tehnologie – apetit crescut pentru abonamentele BookLoverSociety

În portofoliul BookLoverSociety s-au alăturat anul acesta câteva dintre cele mai importante companii de tehnologie, acestea manifestând deschidere și interes pentru diversificarea beneficiilor acordate angajaților.

 

Despre NETOPIA Payments

Netopia Payments este cel mai mare procesator de plăți electronice de pe piața locală, companie 100% românească, bazată pe inovaţie de top şi tehnologie de ultimă generaţie. În prezent, peste 8.000 de comercianți folosesc serviciile și soluțiile NETOPIA: plăți mobile, tranzacții online cu carduri bancare, Bitcoin sau SMS.

Despre BookLoverSociety

 

Book Lover Society, https://www.booklover.ro/, este cea mai nouă platformă dedicată iubitorilor de carte din companiile din România, ce oferă posibilitatea accesului la o bibliotecă reală, prin abonament de tip corporate.

 

Join our BookLover Society!

Vei primi informații despre cărți și despre evenimente culturale