Cum introducem cărțile în rutina noastră zilnică?

 

Ei, bine, trebuie să recunoaștem că a alătura cărțile și rutina într-o singură idee ne cam sperie. BookLover este un concept care încurajează și susține cititul de plăcere, din bucuria de a răsfoi paginile și de a simți mirosul filelor, așadar sperăm ca în acest context rutina să fie un element pozitiv.

articol &

Și pentru că ne dorim să aducem mai aproape cărțile bune de fiecare dintre angajații din companii, iată câteva idei despre cum să facem ca programul zilnic să includă măcar un capitol nou parcurs cu interes.

  1. Începe și termină ziua cu o carte preferată. Beneficiind de un cont activ în cadrul platformei BookLover, ai acces la mii de cărți din toate domeniile de interes astfel încât 15 minute de lectură la cafeaua de dimineață și 15 minute înainte de seară sunt exact doza de relaxare sau de evadare de care ai nevoie.
  2. Adaugă cititul în calendar! Poate părea un sfat corporatist, poate chiar rece și dur dacă ne gândim la o activitate care necesită dedicare totală. Cu toate acestea, nu uita că unele dintre categoriile de cărți disponibile pe www.booklover.ro au nevoie de o minte limpede și de momente care să nu fie întrerupte de e-mail-uri, apeluri sau de video conferințe.
  3. Citește în timp ce pedalezi. Desigur, ne referim la pedalatul în intimitatea casei, unde niciun factor extern nu poate pune în pericol atenția. Așadar, mintea și corpul vor fi antrenate simultan.
  4. Oprește notificările din Social Media și lasă telefonul pe noptiera din camera alăturată. Este un exercițiu al concentrării maxime asupra lecturii, al capacității de a ne desprinde de un obicei tot mai des întâlnit. Cu siguranță, timpul petrecut în compania cărților alese va fi perceput ca o investiție în informația culeasă și în creșterea puterii de a vizualiza subiectul.
  5. Alege din mii de titluri cartea potrivită perioadei și stării de spirit. Știm că dorința de a lectura o carte nouă vine și din colecțiile de cărți care îți oferă posibilitatea alegerii. De aceea, urmăm misiunea BookLover, aceea de a actualiza constant selecțiile de titluri din categorii precum Artă/Arhitectură, Biografii, Business/Economie, Dezvoltare profesională, Antreprenoriat, Tehnici de management, Leadership, Psihologie, Beletristică, Istorie, Cărți pentru copii.

 

Join our BookLover Society!

Vei primi informații despre cărți și despre evenimente culturale