Dor de cărți? Și lor de voi!...

Într-o goană după timp, evadare, neliniște, cărțile par să fie singurul element comun al modului de viață, al pozelor de pe Instagram, al nevoilor noastre. În vacanțele de care acum ne e atât de dor, în călătoriile de business, în cușeta trenului, în pauzele de cafea de la birou, cărțile sunt nelipsite. Și așa vor fi, indiferent de scenariul pe care lumea asta ni l-a pregătit și prin care vom trece cu toții, împreună.

articol &

Cel mai probabil, de aici a plecat și pasiunea noastră pentru ce avea să fie BookLover Society...

Luați-vă o cană cu ceai fierbinte, o pernă pufoasă și o pătură moale, pentru că începem povestea cărților, așa cum se vede ea prin ochii noștri, ai oamenilor din spatele conceptului de livratori de cărți și de bucurie în birourile companiilor din România. Acum suntem într-o pauză declanșată de dorința de a asigura securitate și sănătate, dar abia așteptăm să revenim. Cu toții.

Ei, bine, povestea cărților livrate începe acolo unde îți dai seama că mirosul paginilor noi, textura filelor citite, așteptarea temporizată de tine în a descoperi ce îți rezervă capitolul următor sunt parte din ceea ce trăiești zilnic și din ce nu ai lăsa deoparte vreodată. Ceva ce face parte din ADN-ul tău și e atât de puternic înrădăcinat, cât nu îți dai seama că ar putea să devină o ocupație. Așa că o dată ce am conștientizat, ne-am dat seama că noi suntem mai mult decât livratorii de carte din birourile companiilor, suntem oamenii care știu ce îți place să citești, oamenii care pot recomanda, cei care pot intui o stare de spirit, o emoție, o stare sau un gând.

Suntem o extensie autentică a celor care citesc prin BookLover, ceea ce spune mai multe despre noi decât poate să spună un număr de titluri livrate sau de cărți citite și recitite. Și ce poate fi mai frumos decât să știi că ești bucuria mult așteptată, că ești alături de ceilalți acasă, la metrou și în familia acelora care te apreciază atât de mult și necondiționat.

Iar până să ne revedem, citiți tot ce prindeți în mână. Așa cum ne spuneau odinioară dascălii noștri înainte de vacanța mare și de plecările la țară, la bunici. Citiți și bucurați-vă de fiecare cuvânt, fiecare învățătură, fiecare notă de subsol, acum, mai mult ca niciodată!

BookLover Society este un brand 100% românesc, ce construiește biblioteci la purtător în companiile din România, pentru a susține și a crește pasiunea pentru lectură.

Join our BookLover Society!

Vei primi informații despre cărți și despre evenimente culturale