articol &

BookLoverSociety, platforma corporate de închiriere de cărți, ajunge în birourile NETOPIA Payments

București, 18 februarie 2019BookLoverSociety, biblioteca de închiriat, cu mii de cărți pe care angajații le pot comanda direct la locul de muncă, este acum prezentă și în birourile NETOPIA Payments.

Gândit ca un proiect care să crească accesul la cărți din orice domeniu, BookLoverSociety a adunat în propria bibliotecă peste 9000 de titluri unice, oferindu-le angajaților din România posibilitatea de a comanda și de a primi la birou exact titlul pe care și-l doresc pentru perioada următoare. Conceptul abonamentului la lectură este extrem de bine primit de companii, fiind un beneficiu oferit angajaților, prin încurajarea petrecerii timpului liber sau a momentelor de liniște în compania cărților, fără a mai pierde timp în librării, prin simpla accesare a platformei online www.booklover.ro.

NETOPIA Payments este o companie care pune accent pe oameni, pe valori și pe educația angajaților din companie, pe timp câștigat și pe beneficii acordate pe termen lung, iar investiția în carte a fost punctul de plecare al colaborării noastre”, declară Sorin Costreie, Co-Founder BookLoverSociety.

În birourile NETOPIA Payments, beneficiul poate fi folosit de oricare dintre angajați, acesta reprezentând un stimul neconvențional pentru creșterea apetitului către informare continuă, precum și un mod inedit de petrecere a momentelor de relaxare.

Susținem demersul BookLoverSociety de a oferi acces angajaților la o bibliotecă variată. Suntem o companie care încurajează curiozitatea și dorința de informare a tuturor membrilor echipei și credem că inovația pe care o regăsim în activitățile noastre de zi cu zi este stimulată de cunoaștere”, a declarat Antonio Eram, CEO & Founder NETOPIA Payments.

Companiile de tehnologie – apetit crescut pentru abonamentele BookLoverSociety

În portofoliul BookLoverSociety s-au alăturat anul acesta câteva dintre cele mai importante companii de tehnologie, acestea manifestând deschidere și interes pentru diversificarea beneficiilor acordate angajaților.

 

Despre NETOPIA Payments

Netopia Payments este cel mai mare procesator de plăți electronice de pe piața locală, companie 100% românească, bazată pe inovaţie de top şi tehnologie de ultimă generaţie. În prezent, peste 8.000 de comercianți folosesc serviciile și soluțiile NETOPIA: plăți mobile, tranzacții online cu carduri bancare, Bitcoin sau SMS.

Despre BookLoverSociety

 

Book Lover Society, https://www.booklover.ro/, este cea mai nouă platformă dedicată iubitorilor de carte din companiile din România, ce oferă posibilitatea accesului la o bibliotecă reală, prin abonament de tip corporate.

 

blog
37 110 180 Share

Agile Management Methods

Is your industry highly responsive to developments in their external environment, be that regarding consumer basic need, regulatory changes, material expenses - and other aspects of their particular environment? You're not alone. Find out how about half of 1500 modern world organisation managers think that their own businesses are not totally ready as well or just what they're planning to begin doing about this.

blog
37 110 180 Share

Negative Elements To Avoid For Healthy Outsourcing

Globalization has made access of talent and intellect easy, now, in the era of digital world, globalization is further stretching its boundaries, wherein metropolitan to small villages are all equally getting influenced. Outsourcing phenomenon is clearly a part of globalization growth story. Business organization and enterprise, who're willing to fly higher and make a remarkable mark in global business environment isn't untouched by multi-cultural and multi-national dynamics, rather they're deeply involved where national, religious, gender and racial distinctions have blurred to some extent.

blog
37 110 180 Share

Green Business Tips

Businesses that are "going green" are becoming more and more commonplace. Regardless of your political beliefs or opinions regarding the "global warming" concept, few can argue that being environmentally aware will leave the world a better place. Whether a company is simply jumping on the green bandwagon, or are honestly sensitive about environmental issues is really irrelevant. Consumers like green businesses, and shaping your business to promote being "eco-friendly" makes sense from a public relations standpoint.

Join our BookLover Society!

Vei primi informații despre cărți și despre evenimente culturale